Kahraman TV
2022-10-12 15:47:04

SEÇİM ÖNCESİ DOĞUM SANCISI

Elmas APAYDIN

hasan.ciftcioglu@outlook.com 12 Ekim 2022, 15:47

Merhabalar Sayın Okurlarım; Bugün Sizlerle önümüzde ki seçimle alakalı konuşmak istiyorum. Seçim hizmetlerle, projelerle yapılan bir eylemdir hileyle değil. Fakat bizler bu zamana kadar Geleceğimizin elimizden nasıl çalındığına şahit olduk hep. Demokratik ve şeffaf bir seçim olacak mı diye hepimiz merak ediyoruz. Borçlu ve bomboş bir kasayı devralacak muhalefet iktidar olursa ne olacak dediğinizi de duyuyorum. Hazinede döviz eksilere düşmüş durumda.

TÜRKİYE DAHA ÖNCEDE DEFALARCA İFLAS ETTİ.

Borç ülkeyi aşmış taşmış durumda. En kötüsü de İktidara kim gelirse gelsin döviz üstünden kullanılmayan betonlara milyonlarca lira her ay para akıtılacak. Türkiye daha öncede defalarca iflas etti. Defalarca yerin dibine battı. Ama oradan çıkmasını başarabilen dinamik bir ekonomisi var. Türkiye doğru yönetildiğinde yavaş yavaş adım atmaya başlayacaktır. Burada muhalefetin yapması gereken o çöküş fotoğrafını halka bir göstermek. Ve bu iktisadi çöküşten dolayı beşli çeteye verilen paraların hesabının sorulması gerekiyor. Bu kadar acı tecrübeden sonra duyarlı bir halkımız olur diye düşünüyorum. Bu düşüşten mutlaka ders çıkaracağız ve birkaç yıl içerisinde toparlayacağımıza inanıyorum. Önümüz seçim: Erdoğan neden erken seçim yapmak istemiyor? Çünkü Sarayda Neden bir gün fazla durmak varken seçim yapsın.! İkincisini Millet ittifakının birbirine girip tek aday çıkartamaması düşüncesine kapılıyor da ondan.

MUHALEFET ERDOĞAN’I SANDIKTA YENMELİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan devrini kapatabilmek için Muhalefet Erdoğan’ı sandıkta yenmeli... Cumhurbaşkanı Erdoğan devri ancak böyle kapanır. Benim hayalimde ki Erdoğan vedası bu….Millet ittifakı ne yapacak peki? Millet ittifakı bu ekonomik iflastan çıkışı ancak iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemle inşa edebilir. Çoğulcu, katılımcı, şeffaf, dengeli, dünyaya güven veren tek adam rejimini ortadan kaldıracak bir sistem kurululara oluşacaktır bunlarda. Ve en önemlisi torpille işe gelmiş zehir gibi çocukları eleyip kendi adamlarını yaydıkları her yeri temizlemeleri gerekiyor. Şeffaf bir şekilde bürokrat temizliği şart. Seçim güvenliği için çalışma şart. Korkuya mahal yok oyun üstüne oyun kurulsa da sarayın devrini vermek zor olsa da adaletli bir seçim olması için elimizden geleni yapmalıyız. Hukuk talep etmek normalleşmenin başlangıcı olacak. Türkiye’nin değişmesi için yeni jenerasyonun eğitimin sisteminin de değişmesi gerekiyor. Kısaca demeliyim ki: Dağ başı dumansız olmaz.” Fakat İktidar kim olursa olsun, Züğürt adamın tekiydi ama çalıp çırparak zengin oldu. Demeyeceğimiz birileri olsun diyor sözlerime son veriyorum.

HEPİNİZ SEVGİYLE KALIN…

Yorumlar (1)

Orhan yıldırım 2 Yıl Önce

Her türlü muhalefet şanslı fakat daha nitelikli konuları gündemde tutmak yerine hükümetin ekmeğine yağ sürer nicelikte tavır takınıp gündem dışı konuşar üzerinde duruyorlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.