Kahraman TV
2022-09-20 17:16:43

ÖNLEM PAKETİ ADI ALTINDA ÖNDEN PAKETİ! KARA KIŞ KAPIDA

Elmas APAYDIN

hasan.ciftcioglu@outlook.com 20 Eylül 2022, 17:16

Sevgili Okurlarım,

Öncelikle hepinize mutlu huzurlu günler diliyorum. Milletimiz doğalgaz faturaları, elektrik faturaları, hayat pahalılığı karşısında kendi imkânıyla çözüm üretmeye çalışıyor. Çözüm üretecek iktidarın Bakanı da şikâyet ediyor. Türkiye’de enerji enflasyonu sıralamasın da birinci sıradayız. Temelsiz ve uydurma ekonomi politikası Türkiye’yi enerji enflasyonu liginde lider yapıyor. İktidarın “Sayın Bakanı da ben böyle pahalılık görmedim ”diyerek şaşkınlığını ifade ediyor.

EKONOMİYİ YÖNETEMETEN ÜLKEYİ YÖNETEMEZ!

Enerjiyi yönetemeyen ekonomiyi yönetemez. Ekonomiyi yönetemeyen ülkeyi yönetemez. Kendi yanlış politikanızın üstünü artık kapatmayın. Önlem paketi adı altında önden paketi sunuyorsunuz. Kara kış kapıda artık isyanı bırakıp bir eylem planı yapın. Bunu da yapamıyorsanız koltuk sevdanızı bırakın gerçekten halkı İçin fedakârlık gösterebilecek sözüyle değil yaptıklarıyla halkın sesi olacak insanlara yer verin… Enflasyon düşüş eğilimine girdi dediler. Girdi de evet ama başka yere!

“YAZ ORTASI BİLE KIŞ..”

İktidar olmak dert yanma makamı değildir, iktidar olmak isyan etme makamı da değildir. Ama günümüzde bakıyoruz ki halkımızdan çok iktidar böyle söylemlerde bulunuyor çözüm üretmek yerine. Sarayda mevsim hep yaz olduğundan, Türkiye’yi de hep yaz mevsiminin yaşandığı ülke olarak görüyorlar. Onlara hep yaz, vatandaşa yaz ortası bile kış. Bu kış çok zor geçecek hepimiz için. İnsanlar açlık mücadelesi veriyor, okullar açıldı aileler çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayamıyor, esnaf kan ağlıyor, doğalgaz fiyatları almış başını gidiyor. Sahi bu güzel ülkemizde bize mutlu olacak ne bıraktılar. Evet Sayın Okurlarım kışa hazırlıklı olun; borç harç yastık altında tek altın demeden bozdurun.Yerlisi daha lezzetli bakliyat alın ,un alın ,yağ alın! Salça yapın, turşu kurun, tarhana yapın…

“HİÇ OLMAZSA DEĞERİ TÜRK LİRASI GİBİ ERİMEZ.”

Çünkü böyle devam ederse hayat pahalılığına çok üzülen ama zam üstüne zam yapan İktidar sayesinde kuş olacağız. Önümüz kış ve bu yem kuşa da kışada yetmeyebilir.

Kısaca; Rusya dünyaya diz çöktürüyor, İktidar bizlere kök söktürüyor. Ama şunu da söylemeliyim ki; ”HER KIŞIN BİR BAHARI,HERŞEYİN BİR ZAMANI VARDIR.”

Saygı ve selamlarımla..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.