Kahraman TV
2021-07-19 15:50:03

SICAK BİR MERHABA TÜM YÜREKLERE DOKUNUR MU?

Ayşe PALABIYIK

19 Temmuz 2021, 15:50

Herkese yürekten ve kocaman bir merhaba;  Tüm enerjimi topladım, yüksek bir motivasyon seviyesi ile benim için yepyeni bir heyecana sizleri ortak edeceğim kısaca artık harika bir köşeden sizlere sesleneceğim sevgili okurlar.
Kahraman şehrin harika insanları kahraman bir ekiple içimizden geldiği gibi yazı sohbetlerinde sizlerle buluşacağız.

Sohbetine Ortak olduğunuz Ayşe PALABIYIK KETEN kimdir? 

Uzun süren şehir seyahatlerimden sonra kendimi Maraş’a ve Maraş’ın minik beyinlerine adamış bilim insanıyım.

Akademik ve Klinik çalışmalarıma Kurucusu olduğum Duyusal Zeka da devam etmekteyim.
Ekibimle birlikte bir çocuğun anne karnından başlayan duyusal sürecine ve zeka ile sonlanan gelişimsel sürecine eşlik etmekteyiz. Gelişimsel ve kapsamlı değerlendirme ile çocukların güçlü ve güçsüz yönlerini tespit ederek gerek müdahale süreçlerine gerekse takip ve değerlendirme süreçlerine yüksek bir enerji ile eşlik ediyoruz ve bu süreçte tüm ailelerin yanında olabilmek paha biçilemez, ayrıca çocuk sahibi olan tüm anne ve babaları kurumumuzda ağırlamaktan onur duyacağımızı buradan da dile getirelim.
Pediatrik alanda özelleşmiş Fizik tedavi ve rehabilitasyon ile başlayan akademik yolculuğuma Nörobilim yüksek lisansını da tamamlayarak çocuk beyin gelişimine ve gelişimsel eğitsel müdahalelere yepyeni bir bakış açısı katarak yenilikçi ve vizyoner olarak yoluma devam etmekteyim.
Çocukların beynine giden yolda neler oluyor eğer bilmek ister ve keyifli bir yazı okumak istiyorum haydi sayfayı yukarı kaydırayım derseniz bana ayrılan kısımda sizleri bekliyor olacağım.
Her hafta sohbet tadında buluşacağımız bu köşeden şimdilik herkese sağlıklı günler diliyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.