Kahraman TV
2021-09-13 12:08:00

SAYGI VE SEVGİYİ ÖĞRENMEK, ÖĞRETMEK GEREKİR!

Ayşe PALABIYIK

13 Eylül 2021, 12:08

KAYNAŞTIRMA ÇOCUKLARI

Sevgili okurlar hepimiz için muhteşem bir hafta olmasını dileyerek bir giriş yapmak istiyorum, Sizlere bu hafta toplumumuzun kanayan yarası olan ama hep göz ardı edilen bazı sorunları ailelerim adına yazmak ve sizlerinde bu konuda özverili ve saygılı olmasını rica etmek istiyorum,
Her çocuk birbirinden farklıdır tıpkı parmak izlerimiz gibi..
Sizin yetenekleriniz ve zevklerinizle çocuğunuzun yeteneği ve zevkleri aynı olmayacaktır.
Çocuklarımızda birbirinden farklı olabilir ve hepsinin yeteneği, zekası, yaradılışları emin olun kendi özünde muhteşem! 

OKULLAR AÇILDI NE KADAR SEVİNDİK DERKEN...

Okullarımızın açıldığı bu dönemde bazı aileleri isyan derecesine getiren bazı tutumlar ne yazık ki var! Özellikle de bu tutumlardan en muzdarip olan aileler kaynaştırma öğrencilerinin aileleri ve haklı bir isyanları var! 
Sevgili anne ve babalar çocuklar çocuktur ve hepsi muhteşemdir, hepsi bu toplumun geleceği ve var olan küçük insanlarıdır! 
Bu sebeple kaynaştırma öğrencilerini reddetme ya da istememe hakkımızın vicdanen olmadığını sizlere bir kez daha hatırlatmak istiyorum!

SAYGI VE SEVGİYİ ÖĞRENMEK VE ÖĞRETMEK GEREKİR!

Kaynaştırma öğrencileri farklılıklara saygılı olmayı ve paylaşmayı; kaynaştırma öğrencilerini sınıflarından istemeyen ebeveynler ise çocuklarıma bencilliği ve tahammülsüzlüğü öğretir. Gelecek sefer sınıftaki kaynaştırma öğrencisinin çocuğunuza kötü örnek olduğu için gönderilmesini istediğinizde çocuğunuza hangi değerleri aşıladığınızı bir kez daha düşünün!

Saygı ve Sevgilerimle

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.