Kahraman TV

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemi açıklamalar!

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ekonomi modeline değinirken asgari ücretle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, şunları söyledi:

TBMM'nin 27. Dönem 6. Yasama yılının, sizlerle birlikte ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bilindiği gibi bugün 27’nci dönem meclisimizin son yasama yılının açılışını yapıyoruz. Meclisimizin seçim takvimine göre çalışmalarına ara vermeden önce pek çok kritik düzenlemeyi hayata geçirerek bu yasama yılını da en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.

Türkiye'nin istiklal ve istikbal davası çağlar ötesine varan kutlu bir mücadelenin adıdır. Bugün de sınır içi ve sınır dışında aynı mücadeleyi vermeyi sürdürüyoruz. Cumhuriyet tarihinin en köklü reformlarına bu Meclis atmıştır.

"DÜNYANIN VE BÖLGEMİZİN TARİHİ GÜNLER YAŞADIĞI SEÇİMLERİ YAPACAĞIZ"

Dünyanın ve bölgemizin tarihi günler yaşadığı, asırlık dengelerin sarsıldığı siyasi, ekonomik ve askeri güç merkezlerinin yeniden oluştuğu dönemde bu seçimleri yapacağız. Sizlerin üstlendiğiniz misyonun gereğini başarıyla yerine getirmiş bir kadro olarak milletimizin gönlünde yerinizi aldığınıza inanıyorum.

YENİ EKONOMİ MODELİ

Kendi özgün ekonomi modelini inşa ettik. Türkiye ekonomi modelinin kabul görmesinde istihdam gücünün çok büyük katkısı vardır. Ekonomi modelimizin merkezinde insan vardır, insanımız vardır. Önceleri bizi şiddetle eleştirenlerin bizimle aynı noktaya gelmelerini ibretle takip ediyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.