Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 25 yaşındaki iki genç, farklı adreslerde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. E.Ö. bir otomobilde, F.Y. ise Alparslan Mahallesi’ndeki evinde bulundu. İki ayrı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İki genç farklı adreslerde bulundu
Edinilen bilgilere göre, Afşin’de meydana gelen olaylarda 25 yaşındaki E.Ö. ve F.Y. silahla vurulmuş halde bulundu. E.Ö.’nün bir otomobilin içerisinde, F.Y.’nin ise Alparslan Mahallesi’ndeki evinde bulunduğu öğrenildi.
İhbar üzerine olay yerlerine savcılık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Ekipler, her iki olayın meydana geldiği adreslerde incelemelerde bulundu.
Cenazeler Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı
Olay yerlerinde yapılan incelemelerin ardından iki gencin cenazesi, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
İki ayrı olayla ilgili soruşturma sürüyor
Afşin’de farklı adreslerde meydana gelen iki ölüm olayının aydınlatılması için soruşturma başlatıldı. Gençlerin kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi ve olayların aydınlatılması amacıyla çalışmalar sürüyor.



