Kahramanmaraş’ta yaşanan olay “bu kadarına da pes” dedirtti. İddiaya göre, yaklaşık 8 aydır ablasıyla birlikte yaşayan N.Ö. (19), hem aile bireylerini hem de çevresini dolandırarak ortadan kayboldu. Kaçtığı o anlar ise kameralara yansıdı.
Olay, dün sabah saat 10.00 sıralarında merkez ilçelerden birinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çalışmak üzere sabah 08.30’da evden ayrılan ablası, eve döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. N.Ö., evi terk etmeden önce yanında yaşayan ablasına ait bir adet cep telefonu, bir çeyrek altın ve bir altın bileklik ile birlikte eşyalarını toplayarak kayıplara karıştı.
ABLAM ÖDEYECEK DEYİP ARKADAŞLARINDAN PARA TOPLADI!
Ancak olay bununla sınırlı kalmadı. N.Ö.'nün, çalıştığı iş yerinden "Ablam ödeyecek" diyerek 10 Bin TL, ablasının arkadaş çevresinden de yine aynı yöntemle 10 Bin TL, 11 Bin TL ve 16 Bin TL gibi çeşitli tutarlarda para topladığı iddia edildi.
Kendisine emanet ettiği eşyalar ve paralarla birlikte kardeşinin kaçtığını fark eden mağdur abla, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikâyetçi oldu. Emniyet birimlerinin olayla ilgili soruşturmayı başlattığı ve şüpheli N.Ö.’nün yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.




