Twitter'da başlatılan 'tek kelimelik tweet' akımı bir anda gündem oldu. Akıma, Kahramanmaraşlı siyasiler de katıldı…
ERDOĞAN DA BU AKIMA KATILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun yaptığı paylaşımlara binlerce yorum geldi. Sosyal medyada çeşitli akımlar zaman zaman gündem oluyor. Twitter'da son olarak başlatılan 'tek kelimelik tweet' akımı ise hayli ilgi gördü. Akıma kısa süre içerisinde siyasiler de destek oldu.
KAHRAMANMARAŞLI SİYASİLER DE ‘TWEET’LEDİ
Türkiye’de gündem olan tek kelimelik akıma Kahramanmaraşlı siyasiler de dahil oldu. Mahir Ünal, Fırat Görgel ve Habibe Öçal bu kervana katılan başlıca isimler olarak takip edildi.
TÜRKİYE, İCRAAT, SEÇİM, HÜRRİYET VE DİĞERLERİ…
Akıma katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden 'Türkiye' paylaşımı yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'İcraat' derken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise 'Türk Milleti' dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu 'Zam' kelimesiyle akıma katıldı. Akşener de, "Hürriyet" dedi. Akıma katılan diğer siyasilerin paylaşımları ise şöyle oldu: Muharrem İnce 'Memleket', Davutoğlu 'Seçim', Fahrettin Koca 'Sağlık.' Mansur Yavaş 'Ankara'.
İşte siyasiler tarafından yapılan o paylaşımlar: