Kahramanmaraş’ta bir belediye eliyle hizmete kazandırılan ilk merkez olma özelliğini taşıyan Şehit Hakan Akdere Gündüz Bakımevi’nde yarıyıl tatili heyecanı yaşandı. Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen karne programına, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen ve Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç da eşlik ederek çocukların sevincine ortak oldu. Velilerin ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği törende, çocukların gelişimine yönelik sunulan eğitim kalitesi ve merkezin modern fiziki şartları bir kez daha takdir topladı.
Minik Ellerden Başkan Toptaş’a Doğum Günü Pastası
Karne dağıtımı sırasında minik öğrencilerin Başkan Hanifi Toptaş için gizlice hazırladığı doğum günü sürprizi, programa damga vurdu. Çocuklarla birlikte doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Başkan Toptaş, bu samimi sevgi gösterisi karşısında oldukça duygulandı. "Miniklerimizin saflığı ve sevgisi bizim en büyük enerji kaynağımızdır," diyen Toptaş, kendisi için hazırlanan bu anlamlı sürpriz nedeniyle hem çocuklara hem de öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

"En Kıymetli Yatırım Hemşehrilerimize Dokunan Hizmettir"
Törende konuşan Başkan Hanifi Toptaş, Şehit Hakan Akdere Gündüz Bakımevi’nin hem çocukların bireysel gelişimi hem de çalışan ailelerin desteklenmesi açısından kritik bir rol üstlendiğini vurguladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Kahramanmaraş’ta ilklere imza attıklarını belirten Toptaş, "Aile Yılı" kapsamında bu tür projelerin sayısını artıracaklarının müjdesini verdi. Konuşmasının sonunda tüm öğrencilere iyi tatiller dileyen Başkan Toptaş, aynı zamanda Miraç Kandili vesilesiyle tüm Kahramanmaraşlıların kandilini tebrik ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.




