Kahramanmaraş, 1-5 Şubat 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kahramanmaraş İnşaat ve Yapı Teknolojileri Fuarı, sadece inşaat sektörünü bir araya getirmekle kalmayacak, aynı zamanda umut dolu bir sosyal sorumluluk projesine de sahne olacak.

Gli Fuarcılık, iki aileye ev ve otomobil hediye edecek

Fuara öncülük eden Gli Fuarcılık ve Proje Danışmanı İlker Apaydın, deprem bölgesinde yaşam mücadelesi veren vatandaşlara destek olmak amacıyla anlamlı bir kampanya başlattı. Fuar kapsamında yapılacak çekilişle, üzerine ev ve araba olmayan iki aileye ev ve otomobil hediye edilecek.

KİPAŞ İstiklal Basket'ten Dev Transfer: Ike Nweke Kahramanmaraş'ta
KİPAŞ İstiklal Basket'ten Dev Transfer: Ike Nweke Kahramanmaraş'ta
İçeriği Görüntüle

İlker Apaydın: Yaraları birlikte sarıyoruz

Proje Danışmanı İlker Apaydın, fuarın sadece ticari bir organizasyon değil, aynı zamanda yeniden ayağa kalkışın sembolü olacağını vurguladı: “6 Şubat depremiyle büyük bir yıkım yaşayan şehrimizde, yeniden inşa sürecinin bir parçası olmak istedik. Bu, Kahramanmaraş’ın dayanışma ruhunu tüm Türkiye’ye göstermek istiyoruz.”

Fuar, ekonomik ve sosyal yönüyle dikkat çekiyor

Fuar süresince Türkiye genelinden çok sayıda inşaat firması, yapı teknolojileri markası ve kamu kurumu Kahramanmaraş’ta bir araya gelecek. Katılımcılar, sektördeki en yeni ürünleri ve teknolojileri tanıtırken; aynı zamanda şehrin yeniden inşa sürecine katkı sunacak. Gli Fuarcılık tarafından düzenlenen etkinlik, hem ekonomik hem sosyal yönüyle “deprem sonrası yeniden doğuşun fuarı” olma özelliğini taşıyor.

Çekiliş, fuar süresi boyunca ziyaretçi kayıt sistemi üzerinden yapılacak, katılım ücretsiz olacak ve noter huzurunda gerçekleşecektir. Fuar, 1 – 5 Şubat 2026 tarihleri arasında Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.