Kahraman TV

Sinem Kobal Hamile Mi?

YAŞAM

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın hamile olduğu iddiaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Kenan İmirzalıoğlu baba mı oluyor?

SİNEM KOBAL FOTO GALERİ

Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal 4 senedir evliliklerini devam ettiriyor. 4 yıl önce Ayvalık’ta dünya evine giren çift, mutlu evliliklerini sürdürmeye devam ediyorlar. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti gözlerden uzak ve mutlu bir şekilde evliliklerini devam ettiriyorlar! 2016 Mayıs ayında dünya evine giren çift hakkında birçok kez hamilelik haberleri çıkmıştı ancak hiçbiri bu kadar konuşulmamıştı! Birden fazla kaynaktan öğrenilen bir bilgi olduğu için herkes bu haber karşısında şaşkına döndü! Sinem Kobal hakkında şok iddia herkesi mutlu etti ve heyecanlandırdı!

Sinem Kobal’ın kızı olacak

Sosyal medyada bomba gibi düşen iddia sonucu Sinem Kobal’ın hamile olduğu ortaya atıldı! Sinem Kobal’ın hamile olduğu ve bir kız çocuğu olacağı iddiaları kısa süre içinde tüm sosyal medya hesaplarında konuşulmaya başladı! Birçok kaynak aracılığıyla ortaya çıkan bu iddia herkesi çok heyecanlandırdı! Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin hayranları bu iddia karşısında mutluluktan adeta deliye döndüler ve çifte hayırlı olsun dileklerini ilettiler! Konu net bir şekilde bilinmese bile hayranları bu iddianın doğru olmasını çok istediler!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.