Kahraman TV

Günlük Burç Yorumları

YAŞAM

3 Eylül'de aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Koç

Sevgilinize öyle çiçek, böcek, şıklıklar yapacağınız bir gün değil. O nedenle bu tip konulardan uzak durmanız sizin için en iyisi.

Boğa

Aile büyüklerinizle ilgili bazı tuhaf haberler veya istekler kapınızı çalabilir. Mümkün mertebe yaşadıklarınızı abatmamaya çalışın.

İkizler

Maddi anlamda bugün kendinizi pek bir tamam hissedebilirsiniz ve manasız alışveriş yapma riski içinde olabilirsiniz. En iyisi kredi kartınızdan uzak kalmanız.

Yengeç

Kendinizden daha kıdemli veya varlığıyla size söz geçirecek insanlarla çok fazla muhatap olmamaya gayret edin. Zararlı çıkabilirsiniz.

Aslan

Korkularınızla yüz yüze kalabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler konusunda terk edilme, tercih edilme korkusu sizi kuşatabilir. Bu konulara hiç girmeyin bence.

Başak

Sosyal medyadan uzak durmanız gereken bir gün. Öyle yeni birileriyle tanışacağım diyerek kendinizi abuk sabuk insanların hayatına atmayın.

Terazi

Çalışma hayatınızda size olumlu sözler söyleyerek cesaretlendirecek insanlarda çıkabilir karşınıza ya da tam tersi cesaret kıracak tiplerde olabilir.

Akrep

Bugün önemli kararlar almak durumunda kalırsanız bilin ki işiniz zorlaşacak. O nedenle sağlıklı karar verebilmeniz için sakin ve dingin olmaya bakın.

Yay

Ödemeler konusunda bir kaos yaşayabilirsiniz bu anlamda dikkat edin. Para çıkışı gerçekleşirken yanlışlıklar yapmayın.

Oğlak

Arkadaş çevrenizden ilişkileriniz konusunda güzel sözler duyabilirsiniz veya destekler tavırlar içinde olabilirsiniz. Akıl almak için iyi bir gün.

Kova

Gerginliğinizi atabilmek için iyi bir gün olmayabilir. Kafanızı dinlendirmeye ve düşüncelerinizi olabildiğince organize etmeye bakın. 

Balık

Tam bir sinir harbi yaşayabilirsiniz bugün. Özellikle ezici ve kırıcı tavırlar dikkatinizi iyiden iyiye dağıtabilir. Çok takmayın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.