Kahraman TV

2 Temmuz A101 Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı; 2 Temmuz A101 Aktüel Ürünler Kataloğu Hangi Ürünler Var?

YAŞAM

A101 tarafından yayımlanan aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Hafta sonu satışına başlanan haftanın fırsatları kataloğunun yanı sıra Perşembe günleri mağazalarda satışa sunulan A101 'aldın aldın' aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler bu sabah 09:00 itibariyle Türkiye'nin 81 ilinde yer alan mağazalarda satışa sunuldu. Peki ürün kataloğunda hangi ürünler var sizler için derledik..

A101 tarafından yayımlanan aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Hafta sonu satışına başlanan haftanın fırsatları kataloğunun yanı sıra Perşembe günleri mağazalarda satışa sunulan A101 'aldın aldın' aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler bu sabah 09:00 itibariyle Türkiye'nin 81 ilinde yer alan mağazalarda satışa sunuldu. Satışa sunulan indirimli ürünler listesinde Teknolojik ürünlerin yanı sıra bahçe ürünleri, Beyaz eşya, Çok amaçlı Dolap, Mutfak araç gereçleri ve atıştırmalık ürünler yer alıyor. Peki A101 mağazaları saat kaça kadar hizmet veriyor?

A101 mağazaları saat kaçta açılıyor/kapanıyor sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. A101 tarafından her hafta yayımlanan 'Aldın Aldın' kataloğunda yer alan ürün seçeneklerinden ihtiyacı olan vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor. Bu hafta A101 mağazalarında satışa sunulan indirimli ürünler listesinde Bebek ürünlerinden, Mutfak araç gereçlerine, Teknolojik ürünlerden, Bahçe sandalye ve salıncak ürünlerine kadar onlarca farklı ürün seçeneği bugün mağazalarda satışa sunuluyor. İşte A101 2 Temmuz aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler...

A101 MAĞAZALARI SAAT KAÇTA AÇILIYOR/KAPANIYOR?

A101 mağazaları sabah 09:00'da açılıyor akşam saat 21:00'e kadar hizmet vermeye devam ediyor.

A101 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU (2 TEMMUZ)








Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.