Kahraman TV

15 Eylül Günlük Burç Yorumları

YAŞAM

15 Eylül 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Koç:

İş konuşup anlaşma sözleşme yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Gülümsediğiniz sürece her konu önünüzde çözülecek.

Boğa:

Eğitim alanında güzel gelişmeler olması söz konusu olabilir. Kendinizi biraz toparlayıp olabildiğince akıllıca davranın derim.

İkizler:

Devlet kapısından birileriyle veya yetkilerle bir olay karşısında car car tartışmaya kalkışmayın. Sessiz kalıp o densizi amirine şikayet edin derim.

Yengeç:

Size enteresan teklifler gelebilir, eğer bu teklifler fırsat niteliğindeyse değerlendirmenizde fayda var. Gidin üstüne.

Aslan:

Çalışma çevrenizle ilgili bazı tuhaflıklarla karşılaşmanız pek mümkün. O nedenle mümkün olduğunca hoşgörülü durmaya gayret edin.

Başak:

Çocuklarla ilgili konular bu aralar çevrenizde yaşanıyorsa çözüm yolunu sizin sırtınıza yıkmak isteyebilirler. Kararlı davranın.

Terazi:

Kararsızlık sizin için bugün gerçek bir işkenceye dönüşebilir. O nedenle olabildiğince kendinizi derleyip toparlamanız yararınıza olacaktır.

Akrep:

Kendinizi bugün daha şanslı hissedebilirsiniz. Bunda bir sorun yok elbette ama tarafsız bir gözle kendinize bakmayı başarın yoksa yanılabilirsiniz.

Yay:

Alacak verecek konularında eğer kötüyseniz, bu konuda bilen birinden yardım almanızda ciddi fayda var. Muhasebeciler ne güne duruyor?

Oğlak:

Dış görünüşünüzle ilgili şikayetiniz, memnuniyetsizliğiniz varsa bugün biraz kendinize yatırım yapın. Ele alın kendinizi. Toparlanma zamanı.

Kova:

Kendiniz bugün pek bir telepatik hissedebilirsiniz. Fal baktırmak, spiritüel şeyler için pek renkli bir gün. Bu konuda gününüzü keyiflendirin derim. 

Balık:

İnternete atıp kendinizi sevgili sitelerinde fır fır gezmek isteyebilirsiniz. Bence gezmeyin. Rezil olma potansiyeliniz var.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.