Kahraman TV

11 Eylül Burç Yorumları:

YAŞAM

11 Eylül Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Koç:

Manevi yönünüzün baskın olacağı bir gün sizi bekliyor. Mümkün olduğunca kendinizi rahat bırakmanız size iyi gelecektir.

Boğa:

Lütfen kendinize biraz vakit ayırıp dinlenmeye bakın, endişeleriniz bir yandan iş bir yandan iyice yordunuz kendinizi. Rahat olun artık.

İkizler:

Bugünü meditasyon, ibadet artık her neye inanıyorsanız o mevzularda konsantre olarak geçirebilirsiniz. Bu sizi yenilenecektir.

Yengeç:

Duygusal anlamda kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Bu hislerinizi yeterince doğru ifade ederseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Aslan:

İlişkileriniz konusunda bazı gelişmeler gündeminizde olabilir, sert çıkışlar yapmamaya özen göstermekte fayda var.

Başak:

Kardeş ve yakınlarınızla bugün ilişkinize dikkat edin çünkü bazı ayrılıklar söz konusu olabilir. Daha içten daha samimi davranmaya gayret edin.

Terazi:

Bugün borç para almak veya borç para vermek için pek uygun bir zaman değil. Daha temkinli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Akrep:

İhtiyaçlarınızı karşılamak adına girişimlerde bulunabilirsiniz ama abartma durumunda olmanız muhtemel. Saklayın kredi kartınızı. 

Yay:

Biraz daha sabırlı olun ve sinirlerinize haftanın bu son günlerinde daha hakim olun derim. Tatsızlığa mahal verecek durumlardan sıyrılın.

Oğlak:

Belirsizlikler, sonuçlanmamış konular keyfinizi kaçırıyor, ancak kendinize bu kadar yüklenmeyin, biraz açık hava iyi gelecektir size.

Kova:

İşi gücü bir kenara bırakın çünkü kafanızın karışıp iyiden iyiye varsa sorunları daha da abartmak durumunda kalabilirsiniz. Yapmayın.

Balık:

Uzun vadeli planlar için çokta mantıklı bir gün değil. Planlarınızı gerçekleştirebilir olması için daha sakin bir günü tercih edin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.