Kahraman TV

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de Trabzonspor Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Maç 13 Şubat Cumartesi Günü Saat 16.00'da oynanacak.

Süper Lig'de Trabzonspor Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Maç 13 Şubat Cumartesi Günü Saat 16.00'da oynanacak.

Son 8 maçtan 22 puan çıkaran, üst üste 5. maçlık galibiyet serisi yakalayan ve Süper Lig'de fırtınalar estiren Trabzonspor, 25. hafta maçında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Zirve ile arasındaki puan farkını 6'ya indiren Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Gaziantep engelini de aşıp kritik virajda firmeden yoluna devam etmek istiyor. Üst üste 2 mağlubiyet aldıktan sonra Göztepe'yi 2-0'la geçen ve nefes alan Sa Pinto'nun Gaziantep'i ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak.

Trabzonspor haftaya 42 puanla 4. sırada girdi. Gaziantep ise 38 puanla 7. basamakta bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak maçı Zorbay Küçük yönetecek. Saat 16.00'da başlayacak ve beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı takibi haberimizde olacak.

Trabzonspor - Gaziantep FK muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan (Erce), Kamil Ahmet, Vitor Hugo, Edgar Ie, Marlon, Baker, Berat, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Ertuğrul, Tosca, Oğuz, Güray, Rashid, Maxim, Mirallas, Kenan, Muhammet

Uğurcan Çakır için seferberlik

Kalça kemiğindeki ağrı nedeniyle yoğun tedavi uygulanan Uğurcan Çakır, Gaziantep FK maçında mutlaka kalede olmak istiyor. Teknik heyet tarafından durumu yakından takip edilen başarılı kaleci için kesin karar bugün verilecek. Abdullah Avcı, üst üste oynayacakları Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını da düşünerek, Uğurcan konusunda riske girmek istemiyor. Eğer Uğurcan’ın ağrıları azalmazsa, bugün kalede Erce olabilir.

Kamil Ahmet bir adım önde

Denizlispor maçında Kamil Ahmet, Yeni Malatya deplasmanında Hüseyin Türkmen sağ bekte görev yaparken, Serkan Asan rahatsızlığı nedeniyle bugün kadroda olmayacak. Serkan’ın yokluğunda formaya yakın isim Kamil Ahmet Çörekçi. Gaziantep FK’nın hızlı hücumcularına dikkat çeken Abdullah Avcı, kenar oyuncularını bu konuda uyardı.

Savunmada sarı alarm!

Bu sezon defansta yakaladıkları müthiş uyumla dikkat çeken Edgar ve Vitor Hugo, Gaziantep maçına ceza sınırında çıkacak. Trabzonspor’un iki stoperi, kart görmeleri durumunda Başakşehir mücadelesini kaçıracak. Fırtına, Başakşehir’den sonra ise ligde Fenerbahçe ile oynayacak. 

Gaziantep FK'da son dakika

Yeni hocası Ricardo Sa Pinto yönetiminde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Göztepe maçında alan Gaziantep FK, önemli eksiklerle Trabzon’a gitti. Kırmızı-Siyahlılar’da Kana Biyik, Dicko ve Olkowski kadroda yer almıyor. Güneydoğu ekibinde rahatsızlıkları bulunan Çağlar Akbaba, Vetrih ve Furkan Soyalp ise takıma dönmüştü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.