Kahraman TV

Tottenham-Liverpool Maçı Canlı İzle

SPOR

İngiltere Premier Lig'de Tottenham ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 20.30'da başlayacak.

Tottenhem ve Liverpool, İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında karşı karşıya geliyor... Son dönemlerle oynadığı futbolla taralı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Liverpool, Tottenhem deplasmanından alacağı galibiyetle yoluna tam gaz devam etmek istiyor. Tottenham ise, inişli çıkışlı form grafiğine son vererek yeniden yükselişin hesaplarını yapıyor.

SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Tottenhem ve Liverpool'un 11 Ocak Cumartesi günü karşı karşıya geleceği bu mücadele saat 20:30'da başlayacak. Öte yandan, karşılaşma Türkiye'de S Sport ve S Sport Plus'ta yayınlanacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.jestyayin18.com/canli-mac-izle/s-sport-hd/

TOTTENHAM, LIVERPOOL'U DEVİREMİYOR

Ev sahibi Tottenham, Liverpool ile oynadığı son 14 Premier Lig maçından sadece birini kazanabildi. Sezonun ilk devresinde Tottenham'ı 2-1 yenen Kırmızılar bu sezon oynadığı 20 maçta yenilgi yüzü görmedi ve şampiyonluğun en güçlü adayı.

Jose Mourinho'dan olay hareket! Öyle bir şey yaptı ki...

KANE 4 AY YOK

Tottenham'da kaptan Harry Kane'in ameliyat olacağı ve Nisan ayına kadar sahalara dönemeyeceği açıklandı.

Premier Lig'de geçtiğimiz hafta Southampton'a 1-0 kaybedilen maçta sakatlanan yıldız golcünün sol ayağında tendon kopması tespit edildi. Harry Kane'in Nisan ayına kadar sahalardan uzak kalacağı açıklanırken Teknik Direktör Mourinho'nun devre arasında alternatif forvet arayışlarına başladığı belirtiliyor.

MOU, FA CUP TOPUNU ELEŞTİRDİ!

FA Cup'ın 3. turunda Middlesbrough ile 1-1 berabere kalan ve kendi sahasında rakibiyle tekrar maçı oynayacak olan Tottenham'da teknik direktör Jose Mourinho, kupanın resmi topuna eleştiri getirdi. Portekizli çalıştırıcı, FA Cup maçlarının oynandığı topu "Plaj topu" gibi olduğunu belirtip "Çok hafif" yorumunu yaptı.

Maçtan sonra konuşan Mourinho, "Ben maç topu plaj topu gibi ve çok hafif. Oyunculara hiçbir yardımı olduğunu düşünmüyorum. Ama bu bizim berabere kalmamıza bahane değil" dedi.

.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.