Kahraman TV

Sivasspor-Yeni Malatyaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Sivasspor sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Mücadele 8 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30'da başlayacak.

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Sivasspor sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Mücadele 8 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30'da başlayacak. 

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.digiturkplay.com.tr/

Sivasspor ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında kritik maçta kozlarını paylaşacak. Yarın oynanacak mücadeleyle birlikte bu iki ekip birbirlerine 6. kez rakip olacak. Süper Lig'de üç maçtır kazanamayan Sivasspor Yeni Malatyaspor'u yenerek Şampiyonlar Ligi şansını sürdürmek istiyor. Yeni Malatyaspor ise düşme potasından uzaklaşmak için galibiyet arayacak.

Sivasspor - Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak mücadele beIN SPORTS HD2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de... Bu önemli mücadeleyi akem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

Sivasspor - Yeni Malatyaspor muhtemel 11'ler...

Sivasspor: Samassa - Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Fernando, Claudemir, Fatih, Emre, Mert Hakan, Yatabare

Yeni Malatyaspor: Farnolle - Chebake, Mina, Hadebe, Sakıb Aytaç, Robin Yalçın, Acquah, Gökhan Töre, Murat Yıldırım, Fofana, Umut Bulut

6. kez karşılaşacaklar

İki takım, yarınki müsabakayla birlikte 6. birbirlerine rakip olacak. Geride kalan 5 maçın 3'ünden Sivasspor, 1’inden de Yeni Malatyaspor galibiyetle ayrıldı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.

Sivasspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan maçlarda taraflar 17 kez gol sevinci yaşadı. Sivasspor, 5 maçta rakip fileleri 11 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan mücadele 3-1 Yiğidolar’ın üstünlüğü ile sona ermişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.