Kahraman TV

Sivasspor-Alanyaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de uzun süre liderlik koltuğunda oturan ancak düşüşe geçen Sivasspor sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00'da başlayacak.

Demir Grup Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor maçı hangi kanalda? Süper Lig'in 23. hafta maçlarında Sivasspor - Alanyaspor ile mücadele edecek. Kritik bir 3 puan için kıyasıya rekabetin sergileneceği maç, 21 Şubat Cuma günü gerçekleşecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı bilet fiyatları en kadar? İşte maça dair detaylar...

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://canlitv.com/bein-sports-haber

DEMİR GRUP SİVASSPOR - AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Sivasspor'un 3 sıra gerilemesiyle birlikte karşılaşacağı rakibi Aytemiz Alanyaspor da bir sıra kaybetti. 21 Şubat 2020 Cuma günü oynanacak maç, saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak.

DEMİR GRUP SİVASSPOR - AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Gençlerbirliği ile karşılaşan Aytemiz Alanyaspor takımı mücadeleden 1-0 yenik ayrılmıştı. Takım, şansını Sivasspor maçında deneyecek. Müsabaka Cuma günü beİN Sport kanalından canlı olarak aktarılacak.

Sivas'ta oynanacak maçınhakemliğini Zorbay Küçük üstlenecek. İbrahim Çağlar Uyarcan birinci, Volkan Ahmet Narinç ikinci yardımcı hakem olarak yer alacakken, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini de Yakup Özhan yürütecek.

SİVASSPOR - ALANYASPOR MAÇI BİLETİ

Süper Lig'in 23 hafta maçları, Sivasspor - Alanyaspor ile başlamış olacak. Sivasspor ev sahipliğinde düzenlenecek müsabakanın bilet fiyatları ise şöyle:

1. Kategori - 54,00 TL

2. Kategori - 27,50 TL

3. Kategori - 13,50 TL

Misafir - 17,50 TL

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.