Kahraman TV

Sivasspor-Alanyaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Sivasspor 4 Eylül Stadyumu'nda Alanyaspor ile karşılaşacak. Mücadele bu akşam saat 17.00'da başlayacak.

Sivasspor 4 Eylül Stadyumu'nda Alanyaspor ile karşılaşacak. Mücadele bu akşam saat 17.00'da başlayacak. 

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.digiturkplay.com.tr/final

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’in ilk maçında Alanyaspor’u konuk edecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bu karşılaşmada yeni transferleri Jorge Felix, Max Gradel, Casimir Ninga, Kerem Atakan Kesgin ve Robin Yalçın’a da forma şansı vermesi bekleniyor. Sivasspor sezona iyi başlangıç yapmak için rakibini eli boş göndermek istiyor. Sezona Çağdaş Atan yönetiminde başlayacak olan Alanyaspor ise deplasmanda galibiyet arayacak.

Sivasspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak Demir Grup Sivasspor, ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bu karşılaşmada yeni transferleri Jorge Felix, Max Gradel, Casimir Ninga, Kerem Atakan Kesgin ve Robin Yalçın’a da forma şansı vermesi bekleniyor. Karşılaşma öncesi Sivas temsilcisinde Aaron Appindangoye ve Serhiy Rybalka’nın sakatlığı sürerken, cezalı futbolcu bulunmuyor.

Sivasspor ile Alanyaspor 7. randevuda

Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor ile Alanyaspor yarın oynanacak olan maçla birlikte 7. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 6 mücadelede Sivasspor’un 2 kez Alanyaspor’a karşı üstünlüğü bulunurken, turuncu-yeşillilerin de 1 galibiyeti bulunuyor. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar 12 kez gol sevinci yaşadı. Yiğidolar rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.