Kahraman TV

Norwich City-Manchester United Maçı Canlı İzle

SPOR

İngiltere FA Cup çeyrek final maçında Norwich City ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 19.30'da başlayacak.

İngiltere FA Cup çeyrek final maçında Norwich City ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 19.30'da başlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor/

Ada’nın en eski futbol organizasyonu olan Federasyon Kupası’nda çeyrek final heyecanı başlıyor.

Bu sezon istediği sonuçları alamayarak ligin dibine demir atan Norwich City, güçlü rakibi Manchester United’ı ağırlayacak.

İki takım arasında Premier Lig'de oynanan 2 maçı da ManU rahat kazanmıştı. Deplasmandaki mücadeleden 3-1 galip ayrılan Manchester United, sahasında da Norwich'i 4-0 yenmeyi başarmıştı.

21 puan ile ligin son sırasında yer alan Norwich, adını Federasyon Kupası'nda yarı finale yazdırarak sürprize imza atmayı amaçlıyor.

Tarihinde 12 kez bu kupada mutlu sona ulaşan Manchester United ise 13'üncü zaferini elde ederek en çok kazanan unvanına sahip Arsenal’i yakalamak istiyor.

Norwich City - Manchester United İngiltere Federasyon Kupası maçı, bugün saat 19:30’da başlayacak. Bu zorlu mücadele, TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

TRT SPOR'dan yayınlanacak diğer FA Cup maçları şöyle:

28 Haziran Pazar

18.00 Leicester City-Chelsea

20.30 Newcastle United-Manchester City

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.