Kahraman TV

Napoli-Liverpool Maçı Canlı İzle

SPOR

Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonun şampiyonu Liverpool sahneye çıkıyor. Napoli-Liverpool maçı bu akşam saat 22.00'da.

Napoli Liverpool maçı Şampiyonlar Ligi E Grubu favorileri arasında yer alan iki takımı karşı karşıya getirecek. Bugüne kadar 4 resmi ve 2 hazırlık mücadelesinde kozlarını paylaşan takımların ikili mücadelesinde Liverpool'un üstünlüğü bulunuyor. 3 müsabakadan İngiliz ekibi sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken 2 müsabaka da Napoli üstünlüğü ile sona ermişti.

BİREYSEL PERFORMANSLARDA LİVERPOOL FORMDA

Ev sahibi ekip son 5 mücadelesinde 3 mağlubiyet 2 galibiyet istatistiğine sahipken Liverpool son 5 maçında sadece 1 kez berabere kaldı ve 4 mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Hakem Felix Brych’in düdük çalacağı müsabaka öncesinde Napoli’de Hysaj ve Milik sakatlıkları nedeniyle sahada yer alamayacak. Liverpool’da ise Robertson, Origi, Becker, Clyne ve Keita takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

NAPOLİ LİVERPOOL MAÇI HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK?

Napoli Liverpool Maçını izle İdman Tv AZ Tv Şifresiz maç yayını İzle 

İdman tv izle. Az Tv şifresiz yayın izle. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Napoli Liverpool maçını ile. Napoli Liverpool maçı İdman tv şifresiz izle. Napoli Liverpool maçını Az Tv kasmadan izle. Napoli Liverpool maçını Taraftarium canlı izle. 

Napoli - Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi E grubu ilk maçı, 17 Eylül Salı akşamı TSİ 22:00'da başlayacak. İki ekibin de Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlamak isteyeceği mücadele, Bein Sports 1 HD ekranlarından naklen ve kesintisiz olarak yayınlanacak.

İki ekibin karşı karşıya gelecekleri Şampiyonlar Ligi grup müsabakası 17 Eylül 2019 Salı günü oynanacak. Türkiye saat ile 22:00’de başlayacak olan maç Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.