Kahraman TV

MKE Ankaragücü-Alanyaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de MKE Ankaragücü Alanyaspor Takımları Karşı Karşıya Gelecek. Maç 15 Mayıs Cumartesi Günü saat 18.00'da başlayacak.

Süper Lig'de MKE Ankaragücü Alanyaspor Takımları Karşı Karşıya Gelecek. Maç 15 Mayıs Cumartesi Günü saat 18.00'da başlayacak.

Kasımpaşa mağlubiyetiyle ligden düşmesi kesinleşen Ankaragücü, sezona Alanyaspor maçıyla nokta koyuyor. 5 maçtır kaybeden ve 38 puanla 19. sırada bulunan Sarı Lacivertli ekip, Alanyaspor'u devirip sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor. 4 maçtır kazanamayan ve 57 puanla 7. sırada bulunan Akdeniz ekibi ise kötü gidişata Başkent'te son vermek ve sezonu bulunduğu konumda noktalamayı amaçlıyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçı Alanyaspor'un 4-3'lük üstünlüğü ile sona erdi.

Ankaragücü - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Eryamam Stadı'nda oynanacak Ankaragücü - Alanyaspor maçını Ümit Öztürk yönetecek. Bu akşam saat 18.00'de başlayacak ve beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Ankaragücü - Alanyaspor muhtemel 11'ler:

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Atila, Endri, Atakan, Saba, Paintsil, Alper, Badji

Alanyaspor: Marafona, Caulker, Fatih, Tzavellas, Berkan, Efkan, Kadzior, Tayfur, Efecan, Davidson, Mustafa

Ev sahibinde Börven, Korcan, Voca ve İbrahim, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise kart cezalısı Moubandje'nin yanı sıra sakatlıkları süren Babacar, Salih ile Ahmet, Başkent'te olmayacak isimler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.