Kahraman TV

Manchester United-Club Brugge Maçı Canlı İzle

SPOR

Manchester United ile Club Brugge UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00'da başlayacak.

Manchester United ile Club Brugge UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Mücadele 27 Şubat Perşembe saat 23.00'da başlayacak. 

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://canlitv.com/bein-sports-haber

https://www.canlitv.me/cbc-sport

https://www.canlitv.vin/idman-tv-1

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Manchester United ile Club Brugge karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Manchester United Avantajlı

Manchester United, ilk maçta Belçika’da Club Brugge deplasmanından istediğini almayı başardı. 1-0 geriye düşmelerine rağmen Martial’ın şık golüyle beraberliği yakalayan Solskjaer’in öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılarak avantajı eline geçirdi. İlk maçta gördüğümüz gibi Manchester United savunmasının arkasına atılan toplar sıkıntı yaratmıştı. Hafta sonu ise Premier Lig’de Watford’u konuk eden Kırmızı Şeytanlar, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılarak Premier Lig’deki çıkışını da sürdürmüş oldu.

Club Brugge’ün Şansı Var

Club Brugge için zor bir eşleşme olduğunu belirtmek gerekiyor ama ilk maçta bence Manchester United karşısında hiç ezilmediler. Aksine daha aktif ve etkili pozisyonlara giren taraf kesinlikle Club Brugge idi. Brandon Mechele’nin hatasından dolayı yenen golle avantajlarını kaybetseler de Club Brugge’ün hala şansı var. Manchester United maçı öncesinde savunmadan Eder Balanta’nın kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.