Kahraman TV

Liverpool-Watford Maçı Canlı İzle

SPOR

Kloop yönetimindeki Liverpool sahasında Watford ile karşılaşacak. Mücadele 15.30'da başlayacak.

Hafta içinde Avusturya’dan galibiyetle dönen ve Şampiyonlar Ligi grubunu lider olarak bitiren Liverpool, Premier Lig’de 17.Hafta maçında Watford’u ağırlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ...

Liverpool Form Durumu

Jürgen Klopp’un çalıştırdığı Liverpool, Aralık ayı itibariyle ligde liderliği elinde bulundururken, Lig Kupası FA Cup ve Şampiyonlar Liginde de yoluna devam ediyor. Bu sezon tüm takım Premier Lig şampiyonluğu için kenetlenirken, Kırmızı-Beyazlı takımın en yakın rakibi 8 puan gerisinde bulunan Leicester City. 18.Hafta oynayacağı West Ham maçı Lig Kupası maçından dolayı ertelenen Liverpool, lig sonuncusu Watford karşısında kazanarak Noel öncesi taraftarına hediye vermek istiyor. Şampiyonlar ligindeki son maçında RB Salzburg’u 2-0 mağlup ederek grubundan lider çıkan takımda en formda isimler ise 11’er gol atan Mane ve M.Salah.

Watford Form Durumu

2018-19 sezonunda Premier Ligi 50 puanla 11.sırada bitiren Watford, yeni sezona umutlu başlamıştı. Üst üste alınan yenilgiler sonrası 5.hafta itibariyle teknik direktör değişime giden takım, Quique Flores’i takımın başına getirmişti. İspanyol teknik adam da kötü gidişe son veremedi ve 16 haftada sadece 1 maç kazanabilen Watford, son olarak takımın başına Nigel Pearson’u getirdi. Yeni teknik direktörü ile ilk maçında kendi sahasında Crystal Palace ile 0-0 berabere kalan Sarı-Siyahlılar, 9 puanla ligin dibine demir atmış durumda. Bu sezon kendi sahasında hiç maç kazanamayan ve tek galibiyetini de deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta alabilen Watford, ligde önüne geleni deviren Liverpool karşısında puan almaya çabalayacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.