Kahraman TV

Liverpool-Manchester City Maçı Canlı İzle

SPOR

İngiltere Premier Lig'de dev maça saatler kaldı. Liverpool ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.30'da başlayacak.

Liverpool Manchester City maçı ile futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Sadio Mane, Agüero, Sterling ve Salah gibi birbirinden yetenekli oyuncuların sahada yer alacağı Liverpool Manchester City maçı, ülkemizden de canlı olarak izlenebilecek. Peki, Liverpool Manchester City maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.ecanlitvizle.live/s-sport-canli-izle/

LİVERPOOL MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, Manchester City'i ağırlayacak. 10 Kasım Pazar günü saat 19.30'da oynanacak olan karşılaşma, S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı izlenebilecek.

İşte, karşılaşma öncesi bazı istatistikler;

Premier Lig'de oynadığı son 50 maçın sadece birini kaybeden Liverpool (41G 8B), tek yenilgisini Ocak 2019'da Manchester City'den aldı.

Liverpool deplasmanında çıktığı son 16 Premier Lig maçını kazanamayan Manchester City (5B 11M), rakibi karşısında lig tarihindeki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.