Kahraman TV

Kızılyıldız-Bayern Münih Maçı Canlı İzle

SPOR

Bayern Münih Şampiyonlar Ligi'nde Kızılyıldız deplasmanına konuk olacak. Mücadele saat 23.00'da başlayacak.

Tottenham'da 7-2 galibiyet de dahil olmak üzere güçlü bir Şampiyonlar Ligi yarışması bile Niko Kovac'ı çuvaldan kurtarmak için yeterli değildi,

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.canlitv.me/cbc-sport

https://www.canlitv.video/idman-tv

Hans-Dieter Flick şu anda Bundesliga şampiyonlarını denetliyordu. Dört ve 15 golden dört galibiyet alan Bayern, kupa için ilk önde gelenler olarak öne çıktı - ve Salı günü yapılacak bir zafer, Bavyeralılar'ın dikkatini Bundesliga şampiyonluk yarışına geri döndürebilmeleri için bir oyun sırası ile birinci olacaktı. an. Kızıl Yıldız'a gelince, ikinci sıradaki Tottenham'ın arkasında dört puan oturuyorlar ve en azından yenilgiden kaçınmalı ve Spurs'un Olympiacos'a kadar evde kaymasını ummalı.

Şampiyonlar Ligi en çok gol atan oyuncular 2019/20 Erling Braut Haaland Robert lewandowski Raheem Sterling 11 Hepsini Göster ↓ TV kanalı: Maç, BK'da saat 11: 20'de GMT için yapılması planlanan BT Sport Extra 3'te yayınlanacak. Canlı yayın: BT Sport aboneleri, BT Sport video oynatıcı ve BT Sport uygulamasıyla maçı çevrimiçi olarak izleyebilir. Maç kapsamı: Standard Sport, LIVE Champions League blogumuz aracılığıyla Salı günü bu maçtaki ve diğer tüm maçlardan gelen puanlarla sizi haberdar edecek Tahmin: Kızıl Yıldız 1-3 Bayern ✕ Red Star evdeyken ve kazanmaya ihtiyaç duysa bile, Bayern için rutin bir sonucun ötesine bakmak zordur. Başa baş (h2h) geçmiş ve sonuçlar Bayern bu fikstürü üç galibiyetle Red Star'ın iki galibiyetine ve bir berabereğine kazandı. En son karşılaştıklarında Bayern, Eylül ayında Münih'teki bu grup aşamalı çatışmanın tersini 3-0 kazandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.