Kahraman TV

Kayserispor-Başakşehir Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de Kayserispor Başakşehir karşı karşıya gelecek. Maç 19 Ocak Salı Günü Saat 16.00'da oynanacak.

Süper Lig'de Kayserispor Başakşehir karşı karşıya gelecek. Maç 19 Ocak Salı Günü Saat 16.00'da oynanacak.

Başakşehir ile oynadığı son 13 Süper Lig maçını kazanamayan Kayserispor, bu karşılaşmaların dokuzunda gol atamadı ve hiçbir karşılaşmada iki gol sevinci yaşayamadı. Başakşehir'in Süper Lig'e döndüğü 2014/15 sezonundan bu yana hiçbir maçta mağlup olmadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Kayserispor. Başakşehir'in Süper Lig tarihinde Kayserispor'dan daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Antalyaspor.

Sahasında oynadığı son Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Kayserispor, Ocak 2013'ten bu yana aynı sezonda kalesini gole kapatarak üst üste iki iç saha galibiyeti alamıyor. Süper Lig'de çıktığı son üç maçta yedi puan toplayan Başakşehir, daha önceki sekiz karşılaşmada aldığı puanı geride bıraktı.

Başakşehir'in Süper Lig'de oynadığı son 13 maçın 11'inde karşılıklı goller atıldı ve bu karşılaşmalar toplam 46 gole sahne oldu. Süper Lig'in geride kalan bölümünde çektiği isabetli şutları en düşük yüzdeyle gole çeviren takım olan Kayserispor, aynı zamanda kalesine gelen isabetli şutlar en düşük yüzdeyle gole dönüşen ekip konumunda. Bu sezon Süper Lig'de en az kafa golü atan iki takımdan biri olan Kayserispor, bu şekilde tek golünü son karşılaşmada Dimitrios Kolovetsios ile kaydetti. Başakşehir forması giyen Edin Visca, Kayserispor'a rakip olduğu son beş Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağladı. Başakşehir'in Süper Lig'de attığı son dokuz golü sekiz farklı oyuncu kaydederken; bu süreçte iki gol atan tek isim Edin Visca. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk'un Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup ettiği üç rakibinden biri Kayserispor.

KAYSERİSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA?

Kayserispor Başakşehir maçı bugün saat 16:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sport 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.