Kahraman TV

Kayserispor - Başakşehir canlı izle

SPOR

Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçında Kayserispor ile Başakşehir kozlarını paylaşacaklar. Ev sahibi 9, konuk ekip 3 puanda. İki takım da haftayı galibiyetle tamamlak için sahaya çıkacak. Kayserispor-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçında Kayserispor, Başakşehir'i konuk edecek. 6 maç sonunda 9 puanla 9. sırada yer alan ve tek mağlubiyetini Beşiktaş karşısında alan Recep Uçar'lı Kayseri temsilcisi, taraftarı önünde kazanıp çıkışa geçmek istiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe mağlubiyetleriyle alt sıralara gerileyen İstanbul ekibi, 3 puanla 18. basamakta. Çağdaş Atan, ilk kez rakip olacağı eski takımı karşısında galibiyet hedefliyor.

Kayserispor-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Kayserispor-Başakşehir maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Halil Umut Meler'in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Kayserispor-Başakşehir muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Bilal, Uzodimma, Kolovetsios, Jeanvier, Carole, Attamah, Kartal, Ramazan, Gökhan, Mane, Thiam

Başakşehir: Volkan, Dubois, Duarte, Ba, Lima, Mahmut, Berkay, Keny, Serdar, Figueiredo, Dennis

Düdük Halil Umut Meler'de

Süper Lig’in 7. haftasında oynanacak Kayserispor - Başakşehir maçına atanan hakem Halil Umut Meler, ilk kez iki takım arasındaki maçı yönetecek. İzmir bölgesi Süper Lig hakemi, bugüne kadar iki takımın oynadığı 22 maçta düdük çaldı.Kayserispor, Halil Umut Meler’in yönettiği 22 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik, 9 yenilgi elde etti. Başakşehir ise 22 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik, 7 yenilgi aldı. Bu sezon ilk kez Başakşehir maçı yönetecek olan Halil Umut Meler, Kayserispor’un sahasında oynadığı ve golsüz sona eren Galatasaray maçını yönetmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.