Kahraman TV

Juventus-Cagliari Maçı Canlı İzle

SPOR

İtalya Serie A'da Juventus ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00'da başlayacak.

Juventus liderlik koltuğuna oturabilecek mi? Cagliari güçlü rakibinden puan alabilecek mi? Juventus – Cagliari maçı kaç kaç biter? Kim kazanır? Maç tahmini ne olur? Juventus kazanır mı? Cagliari kazanır mı?

Juventus - Cagliari Maç Yayını İçin Linke Tıklayınız...

https://www.nesine.com/canli-mac-izle

Süper Kupa finalinde Lazio’ya kaybetmenin faturası henüz kimseye çıkmadı. Fakat iki defa Lazio karşısında kaybetmek rastlantı değil. Savunmadaki sıkıntılar alışınca Juventus’un yeniden güvenilir bir ekip olacağından umutluyum. Cagliari, son 3 maçtaki puan kayıplarına rağmen skora yakın oyunuyla seyir zevki vermeye devam ediyor. Juventus karşısında öz güvenli olacaklarını düşünüyorum. Chiellini ve Khedira, sakat, Bentancur ise cezalı. Cagliari’de Pisacane, cezalıyken, Castro, Pavoletti, Cragno, sakat. Ayrıca Cacciatore ve Ceppitelli’nin durumları maç saatinde netlik kazanacak. Cagliari, bu sezon sadece ligin ilk maçı olan Brescia karşısında gol bulamadı. Juventus ise savunmasında oldukça davetkar. Karşılıklı gol var bahsinin değerli bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Cagliari’nin 13 maçlık yenilmezlik serisi evlerinde yaşadıkları Lazio yenilgisiyle son bulmuştu. Sonrasında Udinese deplasmanına çıkan Cagliari 5 maçtır lig’de galip gelemeyen rakibine mağlup oldu. Son 2 maçından puansız ayrılan düşüşteki Cagliari’nin, Juventus deplasmanından da puan çıkaramayacağını tahmin ediyorum. İç sahada namağlup olan Juventus’un kazanmasını, müsabakanın ise en az 3 golle sona ermesini bekliyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.