Kahraman TV

İlk Yarı Siyah İkinci Yarı Beyaz: 2-3

SPOR

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş, Norveç temsilcisi Sarpsborg’a konuk oldu. Henüz 6. dakikada 2-0 geriye düşen ve ilk yarıyı da bu skorla mağlup tamamlayan siyah beyazlı ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’de son hafta Ankaragücü deplasmanında aldığı 4-1’lik galibiyetin ardından UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Sarpsborg’a Norveç’te konuk olan Beşiktaş, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta ikinci yarıdaki performansıyla turnuvaya tutundu. Yenilmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ne veda edecek olan siyah beyazlılar, aldığı 3-2'lik galibiyet ile iddiasını son maça taşıdı.

Sarpsborg’un gollerini henüz ilk dakikada Rashad Muhammed ve 6. dakikada da Tobias Heintzattı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, 62’de Jeremain Lens ve 66’da Vagner Love’ın attığı gollerle siyah beyazlı ekip skoru 2-2’ye getirdi. Galibiyet golü ise 90. dakikada geldi. Gecenin önemli isimlerinden Lens, 90+1. dakikada attığı golle Beşiktaş'a deplasmanda 3-2'lik galibiyeti getirdi. 

Grubun diğer maçında İsveç'te karşılaşan Malmö ile Genk'in mücadelesinden 2-2'lik skor çıktı. Böylelikle 5. maçlar sonunda grupta Genk 8, Sarpsborg 6, Malmö 6 ve Beşiktaş da

I Grubu’nda 13 Aralık’ta oynanacak son hafta maçlarında Beşiktaş Vodafone Park’ta Malmö’yü konuk edecekken, Genk de Sarpsborg’u Belçika’da ağırlayacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.