Kahraman TV

Göztepe-Gençlerbirliği Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçı Göztepe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak. Karşılaşma 11 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'da başlayacak.

Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçı Göztepe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak. Karşılaşma 11 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'da başlayacak. 

11.07.2020 | Süper Lig | 32. Hafta | Stat: Gürsel Aksel Stadyumu | TV: beIN SPORTS HD 2

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

https://www.digiturkplay.com.tr/

OPTA FACTLERİ

Gençlerbirliği'ni konuk ettiği son 11 Süper Lig maçını kaybetmeyen Göztepe (5G 6B), rakibi önündeki son iç saha yenilgisini Aralık 1962'de aldı (1-3).

Göztepe ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Gençlerbirliği, daha önceki 16 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet alabilmişti (7B 7M). Ankara ekibi, rakibini Süper Lig tarihinde üst üste üç kere mağlup edemedi.

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçından beraberlikle ayrılan Göztepe, Ekim 2002'den bu yana iç sahada üst üste üç kez berabere kalmıyor.

Süper Lig'de çıktığı son dört deplasmanda rakip fileleri havalandıramayan Gençlerbirliği (1B 3M), daha uzun bir dış saha kuraklığını en son Nisan-Ekim 2013 arasında yaşamıştı (6 maç).

Bu sezon Süper Lig'e yükselen takımlarla oynadığı beş maçın dördünde berabere kalan Göztepe (1M), tek yenilgisini Gençlerbirliği deplasmanında aldı (1-3).

Bu sezon Göztepe formasıyla Süper Lig'de 12 gole doğrudan katkı sağlayan Soner Aydoğdu (5 gol & 7 asist), kariyerinin en yüksek sayısını egale etmek için sahaya çıkıyor (2017/18'de 13; 7 gol & 6 asist).

Göztepe kalecisi Beto, Gençlerbirliği'ne rakip olduğu iki Süper Lig maçında kalesinde beş gol gördü. Portekizli eldivenin Türkiye kariyerinde maç başına en yüksek ortalamayla gol yediği rakibi Ankara ekibi (2.5).

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Göztepe filelerine 2 gol bırakan Bogdan Stancu, Süper Lig kariyerinde hiçbir sezonda bir rakibine 3+ gol atamadı.

Fenerbahçe filelerini havalandırarak bu sezon Süper Lig'de 13 gole ulaşan Bogdan Stancu, profesyonel kariyerinde hiçbir lig sezonunda 14 gol atamadı.

Süper Lig'de dört maçtır deplasman galibiyeti alamayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu (1B 3M), aynı sezon içinde daha uzun bir hasreti en son Ağustos-Aralık 2013 arasında yaşamıştı (sekiz maç).

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.