Kahraman TV

Göztepe-Denizlispor Maçı Canlı İzle

SPOR

Göztepe ile Denizlispor Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 20.00'da başlayacak.

Göztepe ile Denizlispor Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 20.00'da başlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.digiturkplay.com.tr/final

Üst üste dokuzuncu kez bir Süper Lig sezonuna iç sahada başlayan Göztepe, daha önceki sekiz açılış maçının sadece ikisini kaybetti ancak bu iki yenilgi de son iki sezonda geldi.

Göztepe Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Göztepe Denizlispor maçı 12 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Süper Lig'de mücadele ettiği son altı sezonun birine galibiyetle başlayabilen Denizlispor, sadece geçen sezon Galatasaray'ı mağlup etti. İzmir takımlarına konuk olduğu son 10 Süper Lig maçının dokuzunda gol yiyen Denizlispor, sadece geçen sezon Göztepe karşısında kalesini gole kapatabilmişti.

Dış sahada oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kazanamayan Denizlispor, ligde devam eden en uzun iki seriden birinin sahibi konumunda. Geçen sezon Süper Lig'de maç başına en az şut çeken iki takım olan Denizlispor ve Göztepe bu maçta karşı karşıya geliyor.
Göztepe forması giyen Halil Akbunar'ın kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Denizlispor.

Geçen sezon Süper Lig'de en fazla gol atan iki savunma oyuncusundan biri Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk'tü . Denizlispor forveti Hugo Rodallega'nın Süper Lig kariyerinde Göztepe filelerine attığı iki gol de deplasmanda geldi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.