Kahraman TV

Göztepe-Bursaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Ziraat Türkiye Kupasında Göztepe Bursaspor Maçı takımları karşı karşıya gelecek. Maç 15 Aralık Salı günü saat 18.30'da oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupasında Göztepe Bursaspor Maçı takımları karşı karşıya gelecek. Maç 15 Aralık Salı günü saat 18.30'da oynanacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

MAÇ HANGİ KANALDA? NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupasına bu sezon 3üncü turdan katılan Bursaspor, bir başka İzmir temsilcisi Karşıyakayı Bursada oynanan mücadelede, penaltılar sonucu eledi. Ardından yine Bursada bu kez 1922 Konyaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, maçtan 1-0lık skorla ayrılarak üst tur biletini aldı. Kupaya 4.turdan katılan Göztepe iseÿİzmirde oynanan maçta Kırklarelisporu 2-0 yenerekÿüst tura yükseldi.

Göztepe Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Göztepe ile Bursaspor, İzmirde kozlarını paylaşacak. Gürsel Aksel Stadyumunda yarın oynanacak zorlu randevu, saat 18.30'da başlayacak. İstanbul bölgesi hakemlerinden Emre Malokun düdük çalacağı karşılaşmada, Malokun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Oğuz Kaan Çalışır yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu. Karşılaşma A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.