Kahraman TV

Göztepe-Ankaragücü Maçı Canlı İzle

SPOR

Göztepe ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Mücadele 8 Temmuz çarşamba akşamı saat 21.00'da başlayacak.

Göztepe ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Mücadele 8 Temmuz çarşamba akşamı saat 21.00'da başlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.digiturkplay.com.tr/

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle lige verilen aradan sonra çıktığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Göztepe, 31. hafta maçında ligin son sırasında yer alan Ankaragücü ile karşılaşacak. 38 puan ve averajla 8. sırada bulunan Göztepe kötü gidişini bu maçla sonlandırmak istiyor. Ligin en son sırasında yer alan Ankaragücü ise deplasmanda galibiyet arayacak.

SON DAKİKAHaberleri Listele

Göztepe - Ankaragücü maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sarı-kırmızılı ekip, ligde yarın 25 puanla son sıradaki MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS HD2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Göztepe - Ankaragücü muhtemel 11'ler...

Göztepe: Beto - Murat Paluli, Titi, Atınç, Berkan, Yalçın, Mossoro, Napoleoni, Soner, Tripic, Wilczek 

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Atilla Turan, Faty, Lukasik, Pinto, Saba, Michalak, Dever Orgill

Deniz Kadah, Cameron Jerome, Serdar Gürler ve Halil Akbunar’ın sakatlıklarının bulunduğu Göztepe’de cezalı Alpaslan Öztürk yarın forma giyemeyecek.

Rakibiyle Süper Lig’de 42. maçına çıkacak Göztepe, daha önceki 41 müsabakada 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 51 gol atan İzmir temsilcisi kalesinde 41 gol gördü.

Ankaragücü galibiyet arayacak!

Teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki başkent temsilcisi, İzmir deplasmanında kazanarak son 3 maça umutlarını yeşerterek girmeyi hedefliyor. Düşme potasının üstünde yer alan 15. sıradaki İttifak Holding Konyaspor’un 5 puan gerisinde yer alan MKE Ankaragücü’nde Oscar Scarione’nin hafif sakatlığı bulunuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.