Kahraman TV

Gaziantep FK-Konyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

SPOR

Süper Lig'de Gaziantep FK ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Mücadele 9 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'da başlayacak.

Süper Lig'de Gaziantep FK ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Mücadele 9 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'da başlayacak. 

9.07.2020 | Süper Lig | 31. Hafta | Stat: Gaziantep Kalyon Stadyumu | TV: beIN SPORTS HD 2

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

OPTA FACTLERİ

Gaziantep FK ile Konyaspor arasında oynanan tek Süper Lig maçı, bu sezonun ilk yarısında Konya'da golsüz sona ermişti.

Süper Lig'e verilen aranın ardından oynadığı dört maçı da kaybetmeyen Gaziantep FK (1G 3B), tek galibiyetini son karşılaşmada Denizlispor'u yenerek aldı.

Süper Lig'de beş maçtır deplasmanda galip gelemeyen Konyaspor (3B 2M), son iki karşılaşmada rakiplerine mağlup oldu.

Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Gaziantep FK (2G 3B), bu karşılaşmaların hiçbirinde iki gol yemedi (toplam 4) ve hepsinde gol bulmayı başardı (toplam 10).

Süper Lig'e bu sezon yükselen takımlara karşı oynadığı beş maçın sadece birini kaybeden Konyaspor (1G 3B), tek yenilgisini son karşılaşmada Gençlerbirliği deplasmanında aldı (1-2).

Bu sezon Gaziantep FK formasıyla Süper Lig'de beş gol kaydeden Güray Vural (2015/16 ile eşit), kariyerinin en yüksek sayısına ulaşmak için sahaya çıkıyor.

Bu sezon Süper Lig'de en az 10 golü bulunan oyuncular arasında, gollerinin en büyük bölümünü iç sahada kaydeden isim Olarenwaju Kayode (%80; 8/10).

Konyaspor'un Süper Lig deplasmanlarında kaydettiği son beş golün üçünde Riad Bajic'in doğrudan katkısı var (1 gol & 2 asist).

Bu sezon Konyaspor formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Farouk Miya (6), 2020 senesindeki ilk golünü son karşılaşmada penaltıdan kaydetti (vs Rizespor).

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın Süper Lig'de aldığı son deplasman galibiyeti (2B 4M), bu sezonun ilk yarısında Antalyaspor'u çalıştırırken Fenerbahçe karşısında gelmişti (1-0).

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.