Kahraman TV

Galatasaray-Denizlispor Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de Galatasaray sezonun ikinci yarısına Denizlispor'u ağırlayarak başlayacak. Karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

Galatasaray, Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında sahasında Denizlispor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda hedef sahadan 3 puanla ayrılıp, hem ilk maçta alınan 2-0'lık mağlubiyetin rövanşını almak hem de ikinci yarıya hızlı bir başlangıç yaparak zirveyle puan farkını kapatmak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

https://www.digiturkplay.com.tr/

https://canlitv.com/bein-sports-haber

Transfer döneminde takımda yenilemeye giden Galatasaray'da Onyekuru hastalığından dolayı karşılaşmada forma giyemeyecek. Yeni transfer Saracchi'nin ise Denizlispor maçı öncesi lisansı çıkartıldı.

Sarı-kırmızılılarda ligin ilk yarısında lisansları çıkarılmadığı için forma giyemeyen Martin Linnes ve Emre Akbaba da bu karşılaşmada forma giyebilecek. Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında iki ismi de ilk 11'de başlatmıştı.

Galatasaray'da, Çaykur Rizespor maçında 11'de kimlerin olacağı merak edilirken Fatih Terim iki bölge hariç kararını verdi. Tecrübeli teknik adam sağ bek ve sol kanat için halen karar verebilmiş değil.

Sol bekte Martin Linnes'i değerlendirecek olan Terim, sağ bek konusunda Şener ve Mariano arasında kararını verebilmiş değil. Galatasaray'da sol kanatta da kimin oynayacağı merak konusuyken ilk tercih Ömer Bayram...

.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.