Kahraman TV

Galatasaray-Alanyaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Galatasaray Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma bu akşam saat 20.00'da başlayacak.

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda ligin zorlu takımlarından Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Peki bu karşılaşma saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçla ilgili tüm detaylar...

GALATASARAY-ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Ligde üst sıraları yakından ilgilendiren Galatasaray-Alanyaspor karşılaşması saat 20.00'de başlayacak. Kritik mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://canlitv.com/bein-sports-haber

https://www.digiturkplay.com.tr/

https://canlitv.com/cbc-sport

ORTA HAKEM MELER, VAR'DA ÇAKIR OLACAK

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin orta hakemi Halil Umut Meler. Meler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak, dördüncü hakem olarak ise Caner Ak görev alacak. Karşılaşmanın VAR hakemi Cüneyt Çakır, yardımcısı ise Bahattin Duran olacak.

ASLAN İÇ SAHADA YENİLMİYOR

Ligdeki son maçında Trabzonspor'a konuk olan Galatasaray sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılırken Aytemiz Alanyaspor ise Ankaragücü'nü konuk ettiği mücadelede 5-0'la galip gelmişti. Sarı-kırmızılı takım Akdeniz ekibi karşısında daha önce çıktığı 6 resmi karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik alıp rakibine hiç mağlup olmazken, iç sahada oynadığı üç karşılaşmada da galip geldi.

FALCAO SÜRPRİZİ

Galatasaray'da sakatlığından dolayı uzun bir süredir formasına hasret kalan Radamel Falcao, Alanya maçıyla sahaya iniyor. Sarı-kırmızılı formayı son olarak 1 Ekim'deki PSG maçında giyen Kolombiyalı yıldız, 67 gün sonra maç kadrosuna alındı. Hafta içinde son 3 antrenmanda çeşitli testlerden geçen Falcao'nun Alanya karşısında ikinci yarıda şans bulması bekleniyor. Tedavisi sonrası son bir haftadır yoğun bir şekilde tek başına idman yapan ve sahalara dönmesi merakla beklenen Kolombiyalı golcü, dün gece kampa katıldı.

BELHANDA VE ADEM SARI KART SINIRINDA

Sarı-kırmızılı takımın bugünkü Alanyaspor mücadelesi öncesi iki isim sarı kart sınırında bulunuyor. Younes Belhanda ve Adem Büyük sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler ve Ankaragücü mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacaklar.

PAPISS CISSE CEZALI

Bu arada Süper Lig'in 13. hafta maçında Alanyaspor'un sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk ettiği mücadelede sarı kart gören golcü futbolcu Papiss Cisse, Galatasaray maçı öncesi cezalı duruma düştüğü için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.