Kahraman TV

Galatasaray-Alanyaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Galatasaray deplasmanda mağlup olduğu Alanyaspor ile Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşılaşacak. Mücadele saat 20.30'da başlayacak.

Galatasaray deplasmanda mağlup olduğu Alanyaspor ile Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşılaşacak. Mücadele 12 Şubat Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. 

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin

Galatasaray Alanyaspor maçı 2-0 tamamlanan ilk maçın rövanşında hangi takımın yarı finale kalacağını gösterecek. Deplasmanda elde edilen yenilgi sonrası Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak maç için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray kendi evinde kazanarak kupada yoluna devam etmek istiyor.

Öte yandan ilk maçı 2-0’lık net bir skorla geçen Alanyaspor ise skor avantajını kullanarak yarı finale çıkmayı istiyor. Müsabaka öncesi deplasman ekibinde eksik oyuncu yer almazken sarı kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Luyindama ile Falcao’nun müsabakada forma giymesi beklenmiyor.

GALATASARAY’DA SON DURUM

Ev sahibi ekip bireysel anlamdaki son 15 maçında 3 kez mağlup olurken 2 kez berabere kaldı ve 10 müsabakayı kazandı.

ALANYASPOR’DA SON DURUM

Son 15 maçında sadece 2 kez yenilen Alanyaspor ise 11 müsabakasını kazandı ve 2 kez de berabere kaldı.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı 12 Şubat 2020 Çarşamba günü oynanacak. Saat 20:30’da başlayacak olan müsabaka A Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar (1)

k.maraş 4 Yıl Önce

bize edebiyat yapma bir şey olsa kaçacak yer arasınız bırak bu boş lafları k.mraş ekonomisi için ne yaptın k.maraş her sıralamada geride bunları düzelt oda yok boş boş konuşun bakalım aksu kirli dendi ne yaptın herkez zehirleniyor boş boş konuşma

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.