Kahraman TV

Futbol Dünyası Şokta! Uyuşturdular, Bayılttılar, Balkondan Attılar!

SPOR

Rus futbolcular Aleksandr Kokorin ile Pavel Mamaev Ekim 2018'de Moskova'da bir kişiyi darp etmişti. Olaya tanık olan Çek manken Ekaterina Bobkova açılan davada tanık olmayı kabul etmişti. Mayıs 2019'daki davadan birkaç gün önce Ekaterina Bobkova bir binanın dördüncü katından düşüp komaya girmişti. Komadan çıkan manken dehşet gecesini anlattı.

Rusya'da forma giyen Aleksandr Kokorin ile Pavel Mamaev Ekim 2018'de Rus diplomat Denis Pak'ı darp etti. O sırada Çek manken Ekaterina Bobkova olay yerindeydi. Manken futbolculara açılan davada görgü tanığı olmayı kabul etmişti. Mayıs 2019'da davadan birkaç gün önce manken Çekya'daki kayak merkezinde otelin 4'üncü katındanki balkondan düştü. Doktorlar genç kadını yapay komaya soktu. Çekya savcılığı kaza diyerek olayı kapattı. Futbolcular darp davasından 18 ay hapis cezası aldı.

Ekaterina Bobkova tedavi için Rusya'ya götürüldü. Burada doktorlar genç kadınan 'Balkondan düşmeden önce başına vurularak bayıtıldı' raporu verdi. 

Ekaterina Bobkova iyileştikten sonra başından geçenleri şöyle anlattı: "O gün sadece 2 kadeh şarap içmiştim. İçki uykumu getirdi. Sonra bir anda her şey karardı. Futbolcuların yolladığı adamlar tanık olmamam için içkime ilaç atıp beni uyuşturdu. Sonra da başıma vurarak beni bayıltıp balkondan attılar" Manken futbolculara cinayete teşebbüs ve azmettirme suçlamasıyla dava açılması için başvuru yaptı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.