Kahraman TV

Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de Fenerbahçe-Kasımpaşa Takımları Karşı Karşıya Gelecek. Maç 24 Nisan Cumartesi Günü saat 20.30'da başlayacak.

Süper Lig'de Fenerbahçe-Kasımpaşa Takımları Karşı Karşıya Gelecek. Maç 24 Nisan Cumartesi Günü saat 20.30'da başlayacak.

Süper Lig'in 37'nci haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen neşeli idmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi. Isınma ve 5'e 2 top kapma çalışmaları ile devam eden idmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmaları gerçekleştirildi.

Sarı-lacivertli ekipte Mesut Özil ile Gökhan Gönül idmanın ilk bölümünde takımla, sonrasında ise bireysel çalışmalar ile hazırlıklarını sürdürürken; Altay, Sadık ve Perotti'nin tedavilerine devam edildi.

Mesut Özil'den anlamlı hareket! Down sendromlu çocuğa 23 Nisan sürprizi yaptı

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Down sendromlu Efe Şahin'e imzalı forma gönderdi. Özil'in 67 numaralı imzalı forması Amasya Taşova'da yaşayan Down sendromlu 2010 doğumlu Efe Şahin'e İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir tarafından teslim edildi.

Fenerbahçe Haberleri Giriş Tarihi: 23 Nisan 2021 Cuma 16:25

Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, sosyal sorumluluk projeleriyle güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Özil'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için gönderdiği 67 numaralı imzalı forması Amasya Taşova'da yaşayan Down sendromlu 2010 doğumlu Efe Şahin'e İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir tarafından teslim edildi. Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Efe yavrumuz Fenerbahçe sevgisiyle bilinen çok özel bir evladımız. Onu mutlu ettiği ve birbirinden güzel hediyeleri yolladığı için başarılarıyla her zaman gurur duyduğumuz Mesut Özil'e ve bu güzelliğe vesile olanlara yürekten teşekkür ediyorum" dedi. Özdemir, Özil'in bu tarz projelerde örnek olduğunu ve bu jestinin de çok önemli olduğunu dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.