Kahraman TV

Dinamo Zagreb-Manchester City Maçı Canlı İzle

SPOR

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Zagreb deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma 20.55'te başlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu Son Maçında Dinamo Zagreb – Manchester City Saat 20.55’te başlayacak

Maç Canlı Olarak Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek. 

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://canlitv.com/cbc-sport

Dinamo Zagrebin İşi Zor

Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb cephesinde üst tur umutları devam ediyor. Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçları kapsamında lider Manchester City’i sahasında konuk edecek olan ekip, kazanması halinde rakibini Shakhtar Donetsk’in hata yapmasını bekleyecek. Nenad Bjelica ve öğrencielri kaybetmesi halinde ise 3. sırayı Atalanta’ya kaptırarak Avrupa defterini tamamen kapatabilir. Şampiyonlar Ligi C Grubu kapsamında sadece ilk hafta Atalanta’yı 4-0 mağlup eden Zagreb, Shakhtar Donetsk ile 2 maçını berabere tamamlarken, Manchester City ve Atalanta’ya mağlup oldu. Kazanmaktan başka çaresi olmayan Dinamo Zagreb, lider City karşısında verdiği ilk sınav itibariyle güven vermekten uzak kaldı. Ev sahibinin sahadan 1 puan dahi çıkarması sürpriz olur. Ev sahibi bu hafta eksiksiz tam kadro sahada olacak.

Manchester City Güle Oynaya

İngiltere Premier Ligi’nde günden güne lider Liverpool’dan uzaklaşan ve 15 hafta sonunda puan farkının 12’ye çıkmasına engel olamayan Manchester City, Şampiyonlar Lig Gruplarında ise hata yapmadı ve üst turu lider olarak garantiledi. Devler sahnesinde 3 galibiyet, 2 beraberlikle oynayan Pep Guardiola ve öğrencileri, iç sahada 2-0 mağlup ettiği Dinamo Zagreb karşısında deplasmanda çıkacak. Son olarak geride bıraktığımız hafta sonu Manchester United karşısında iç saha avantajına rağmen 2-1 mağlup olan ve büyük eleştiri toplayan Manchester City, bir puan kaybına daha izin vermeyecektir. Üst turu garantilemelerine rağmen deplasmanda kazanarak moral depolayacaklarını düşünüyorum. City cephesinde Sergio Agüero, Aymeric Laporte ve Leroy Sané sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.