Kahraman TV

Denizlispor-Yeni Malatyaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Denizlispor ile Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 24. haftasında karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.30'da başlayacak.

Denizlispor ile Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 24. haftasında karşı karşıya gelecek. Mücadele 1 Mart Pazar günü saat 13.30'da başlayacak. 

MAÇ YAYINI İÇİN ŞİNKE TIKLAYINIZ...

https://canlitv.com/bein-sports-haber

Denizlispor ile Yeni Malatyaspor Süper Lig'de 24. hafta maçında kozlarını paylaşacak. Denizlispor saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ligde kendisi gibi sıkıntılı günler geçiren ve 8 haftadır kazanamayan Denizlispor'a konuk olacak Yeni Malatyaspor, kazanarak rahat nefes almak istiyor.

Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 13:30'da başlayacak mücadele beIN SPORTS HD 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Süper Lig'de 8 haftadır kazanamayan Denizlispor Bülent Uygun yönetiminde rakibi karşısında galibiyet arayacak. Ege ekibi 23 hafta sonunda 6 galibiyet, 6 beralerlik ve 11 mağlubiyet aldı. Denizlispor'un Yeni Malatyaspor gibi ligde 24 puanı bulunuyor.

Yeni Malatyaspor'da hedef galibiyet!

Takımıyla çıktığı 4 maçta da puan elde edemeyen Kemal Özdeş'in sakatlıklardan ve formsuz oyunculardan dolayı Denizlispor maçında bazı oyuncuları kızağa çekeceği ifade ediliyor.

Bu arada Yeni Malatyaspor'da son 7 haftalık başarısız tablo takımın yenilen ve atılan gol istatistiğine de olumsuz yansıyor. Sarı-kırmızılı takım oynadığı son 7 maçta sadece 4 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü. Hücum bölgesinde oldukça kısır bir görüntü sergileyen Yeni Malatyaspor'da takımın en skorer oyuncusu 6 gol kaydeden Thievy Bifouma.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.