Kahraman TV

Bursaspor-Keçiörengücü Maçı Canlı İzle

SPOR

Bu sezon TFF 1. Lig'de mücadele eden Bursaspor sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak. Mücadele bu akşam saat 19.00'da başlayacak.

Bu sezon TFF 1. Lig'de mücadele eden Bursaspor sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak. Mücadele bu akşam saat 19.00'da başlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.canlitv.me/cbc-sport

https://canlitv.com/bein-sports-haber

TFF 1. Lig onikinci hafta karşılaşmasında Bursaspor evinde Keçiörengücü’nü ağırlayacak. Peki karşılaşma hangi kanalda?

Bursaspor geride kalan 11 haftada 18 puan topladı ve lige 8. sırada yer alıyor. Keçiörengücü ise 17 puan ile 7. sırada yer alıyor. İkili arasında oynanan 1 karşılaşmadan Bursaspor galip ayrıldı ve 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İkili arasındaki karşılaşmanın nefes keseceği kesin.

Bursaspor Keçiörengücü maçını şifresiz veren kanallar?

Bursaspor ve Keçiörengücü taraftarları bu karşılaşmayı şifresiz olarak büyük bir olasılıkla CBC Sports ya da Idman Tv kanallarından izleyebilecek. Azerbaycan kanallarının bu maçlar ile ilgili girişimlerini sürdürdüğü ve bu kanallardan bir tanesinin bu karşılaşmayı vermesi bekleniyor.

Bursaspor Keçiörengücü karşılaşması 23 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ayrıca karşılaşmayı internet üzerinden Netspor, Selcuksportshd, Taraftarium24, Retrobettv, Trgoals10 gibi sitelerinde yayınlanacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.