Kahraman TV

Borussia Dortmund-PSG Maçı Canlı İzle

SPOR

Borussia Dortmund sahasında Paris SG ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi son 16 maçı 18 Ocak Salı saat 23.00'da başlayacak.

Borussia Dortmund sahasında Paris SG ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi son 16 maçı 18 Ocak Salı saat 23.00'da başlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.canlitv.me/cbc-sport

Şampiyonlar Ligi'nde sonunda son 16 turu başlıyor. Alman devi Borussia Dortmund ile, Fransa devi PSG karşı karşıya geliyor. Eşleşmenin ilk ayağında ev sahibi Dortmund, Almanya'da ateşli taraftarının önünde PSG'yi ağırlıyor. Bakalım eşleşmenin ilk ayağından istediği skoru alacak ekip hangisi olacak.. 

Ev sahibi Borussia Dortmund son olarak evinde Frankfurt'u rahat geçmeyi başardı ve oynadığı oyunla da büyük keyif verdi. Uzun zamandır gol yollarında hiç zorlanmıyorlar ama savunmada hiç iyi değiller diyebilirim. Bu maçta Reus'un olmayacak olması önemli bir eksik olsa da, sahaya çıkacak 11'in ofansif anlamda iş yapacağından şüphem yok. 

Deplasman ekibi PSG ise haftasonu Amiens deplasmanında çok garip bir maç oynadı. 3-0 geriye düştü sürpriz bir şekilde ve 3-0'dan dönüp 4-3 galibiyet alacakken uzatmalarda gol yedi ve maçtan 1 puan ile ayrıldı. Neymar ve Mbappe gibi isimler dinlendirildi ve bu maça hazırlandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.