Kahraman TV

Borussia Dortmund-Bayern Münih Maçı Canlı İzle

SPOR

Almanya Süper Kupa Finalinde Borussia Dortmund ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 21.30'da başlayacak.

Almanya Süper Kupa Finalinde Borussia Dortmund ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Mücadele bu akşam saat 21.30'da başlayacak. 

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

Almanya Bundesliga, Almanya Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa'yı kazanan Bayern Münih, Avrupa'da bu sezona damgasını vuran takım oldu. Hansi Flick yönetiminde müthiş işlere imza atan Bavyera temsilcisi, şimdi ise yeni bir kupanın daha peşinde olacak. Kırmızı-Beyazlılar, Almanya Süper Kupası'nda bu akşam ezeli rakibi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Bayern Münih'te Nianzou ve Sane, sakatlıkları nedeniyle maçı kaçıracak isimler. Alaba'nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Dortmund'da ise Raschl, Schmelzer, Zagadou, Hazard, Sancho ve Bürki sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda olmayacak isimler olarak dikket çekiyor.

Bayern Münih - Borussia Dortmund maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

Bayern Münih ile Borussia Dortmund, Almanya Süper Kupası'nı kazanmak için karşı karşıya gelecek. Dev maç Kanal D ekranlarından şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Bayern Münih - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta?

Allianz Arena'da oynanacak Bayern Münih - Borussia Dortmund maçı bu akşam TSİ 21.30'da başlayacak. Mücadelenin canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Bayern Münih - Borussia Dortmund muhtemel 11'ler:

Bayern Münih: Neuer, Pavard, Süle, Boateng, Hernandez, Goretzka, Kimmich, Coman, Müller, Gnabry, Lewandowski

Borussia Dortmund: Hitz, Akanji, Hummels, Emre Can, Piszczek, Guerreiro, Delanyet, Witsel, Brandt, Reus, Haaland

''Takımımız, zihinsel olarak çok iyi''

Maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Hansi Flick, hem maç hakkında konuştu hem de Leroy Sane ve David Alaba'nın son durumu hakkında bilgi verdi. Hoffeinheim ile oynadıkları ve 4-1 mağlup oldukları maç hakkında konuşan Flick, "Takımımız, zihinsel olarak çok iyi. Belki birkaçı yorgundu ancak her zaman sahada yüzde yüzünü veriyorlar. Hoffenheim'da da durum böyleydi. Maalesef o maçta istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.