Kahraman TV

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

SPOR

Süper Lig'de Beşiktaş sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 9 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'da başlayacak.

Süper Lig'de Beşiktaş sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 9 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'da başlayacak. 

9.07.2020 | Süper Lig | 31. Hafta | Stat: Vodafone Park | TV: beIN SPORTS HD 1

MAÇ YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ..

OPTA FACTLERİ

Beşiktaş, Vodafone Park açıldıktan sonra Kasımpaşa'yı konuk ettiği üç Süper Lig maçını da kazandı ve rakibine toplam dokuz gol attı.

Beşiktaş ile oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Kasımpaşa (1B 4M), o mücadelede rakibine karşı lig tarihindeki en farklı galibiyetini elde etmişti (Aralık 2018'de 4-1).

Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan son 10 Süper Lig maçında da karşılıklı gol atıldı (Beşiktaş 25 – 20 Kasımpaşa).

Sergen Yalçın göreve geldikten sonra iç sahada oynadığı beş Süper Lig maçında 10 puan toplayan Beşiktaş (3G 1B 1M), son karşılaşmada Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip, yeni hocasıyla ilk kez üst üste iki iç saha galibiyeti almak için sahaya çıkıyor.

Süper Lig'de sekiz maçtır kaybetmeyen Kasımpaşa (6G 2B), kulüp tarihinin en uzun serisini egale etmek için Beşiktaş'ın karşısına çıkıyor (Ekim-Aralık 2013 ve Mart-Nisan 1960 aralarında dokuzar maç).

Süper Lig'de İstanbul takımlarını konuk ettiği son 19 maçı kaybetmeyen Beşiktaş (11G 8B), bu karşılaşmaların 18'inde rakip fileleri havalandırdı (toplam 38 gol).

İstanbul takımlarına konuk olduğu son 12 Süper Lig maçının 11'ini kaybeden Kasımpaşa (1B), bu süreçte kalesinde toplam 35 gol gördü (maç başına 2.9).

Beşiktaş forveti Burak Yılmaz, Süper Lig kariyerinde çıktığı 13 Kasımpaşa maçında 11 gol kaydetti ancak bu gollerin sadece dördü iç sahada geldi.

Beşiktaş forması giyen Güven Yalçın, geçen sezon bu statta oynanan Kasımpaşa maçında hat-trick yapmıştı (Mayıs 2019).

Kasımpaşa'nın Süper Lig'de attığı son altı golün dördünde Mame Thiam'ın doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist).

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.