Kahraman TV

Beşiktaş-Göztepe Maçı Canlı İzle

SPOR

Süper Lig'de Beşiktaş Göztepe karşı karşıya gelecek. Maç 24 Ocak Pazar 19.00'da oynanacak.

Süper Lig'de Beşiktaş Göztepe karşı karşıya gelecek. Maç 24 Ocak Pazar 19.00'da oynanacak.

Süper Lig'de ilk yarının son maçında 24 Ocak Pazar günü deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak Göztepe, yeni teknik direktörü Ünal Karaman yönetiminde bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup ettikten sonra 1 gün izin yapan sarı-kırmızılı futbolcular, Adnan Süvari Tesisleri'nde Ünal Karaman'la ilk antrenmanını yaptı.

Isınmanın ardından 5'e 2 pas çalışması gerçekleştiren sarı-kırmızılı futbolcular daha sonra dar alanda oyun oynadı.

Takımdan ayrılması gündemde olan Marcio Mossoro ile Lamine Gassama'nın yer almadığı antrenmanda sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalanan Fousseni Diabate de ilk idmanında takımdan ayrı çalıştı.

Beşiktaş, Süper Lig'in ilk devresinin son maçında sahasında Göztepe'yi ağırlıyor. Yarın akşam Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve Ali Şansalan tarafından yönetilecek. Ali Şansalan'ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Kısal yaparken, dördüncü hakem Emre Malok olacak.

Bu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla ligin ilk yarısı sona erecek. Takım sayısının 21 olması ve takvimin sıkışıklığından dolayı, lige ara verilmeyecek ve siyah beyazlılar Göztepe maçından 7 gün sonra sahasında Trabzonspor maçıyla 2'nci yarıya başlayacak. Son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalayan Beşiktaş, 16'ncı haftada ele geçirdiği liderliği bırakmak niyetinde değil. 41 puanla ligin lideri konumunda olan siyah beyazlılar, Galatasaray ve Fatih Karagümrük maçlarından sonra Göztepe'yi de yenerek ilk devreyi lider bitirmek amacında.

EKSİK FUTBOLCU SAYISI SADECE 1

Beşiktaş, sakat futbolcularının tamamen iyileşmesi ve kart cezalısı oyuncusunun da bulunmamasıyla Covid-19 olan bir futbolcu haricinde tam kadro çalışıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.