Kahraman TV

Bayburt İÖİ Spor-Bursaspor Maçı Canlı İzle

SPOR

Bursaspor Türkiye Kupası'nda Bayburt Özel İdare Spor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.00'da başlayacak.

Bayburt Özel İdarespor Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turunda Bursaspor’la Genç Osman Stadyumunda 31 Ekim Perşembe günü (bugün) saat 13.00’te karşılaşacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..

https://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Akhisarspor’u deplasmanda eleyerek kupada saf dışı bırakan ve ligde son 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 17 puanla lig sıralamasında 8. sırada bulunan Bayburt Özel İdarespor, 1. Ligde mücadele eden ve son iki maçını galibiyetle tamamlayan 15 puanla Ligde 7. sırada yer alan Bursaspor Genç Osman Stadyumunda Perşembe günü bir üst tura yükselme mücadelesi verecekler.

Sezonun 4. haftasında Bandırmaspor mağlubiyeti sonrasında teknik kadro değişimine giden ve oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Bayburt Özel İdarespor, Perşembe günü oynanacak olan Bursaspor maçı öncesi çalışmalarını tam kadro olarak sürdürüyor.

Ziraat Türkiye Kupasında tur atlamak için Bursaspor maçına çıkacak olan Bayburt Özel İdarespor hafta içi oynanacak olan maçta taraftarların tribünleri doldurarak desteğini bekliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.