Kahraman TV

Atalanta-Valencia Maçı Canlı İzle

SPOR

Şampiyonlar Ligi son 16 Turu ilk maçında Atalanta ile Valencia karşılaşacak. Mücadele saat 23.00'da başlayacak.

Şampiyonlar Ligi son 16 Turu ilk maçında Atalanta ile Valencia karşılaşacak. Mücadele 19 Şubat Çarşamba saat 23.00'da başlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

https://www.canlitv.me/cbc-sport

https://www.canlitv.vin/idman-tv

Atalanta Dikkat Çekiyor

Atalanta, bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi’nin en dikkat çeken takımlarından biri. Grupta lider Manchester City ile ilk 2 sırayı paylaşarak son 16 turuna kalan İtalyan temsilcisi evinde, İspanyol ekibi Valencia’yı konuk edecek. Gasperini’nin öğrencileri özellikle bu sezon hücum hattında müthiş bir üretkenlik yakalamış durumda. Geçtiğimiz hafta sonu İtalya Serie A’da iç sahada konuk ettikleri Roma karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazanmayı başararak 4. sıradaki yerlerini korudular. Özellikle hücumdaki üretkenliği ile göze çarpan Atalanta’da İlicic, Gomez Zapata ve Muriel gibi isimler bu sezon toplamda 44 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Atalata’da Valencia maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia’da Eksikler Var

Valencia’nın Şampiyonlar Ligi grubunda işini zor olacağı düşünülüyordu ama Albert Celades ve öğrencileri Ajax, Chelsea ve Lille’in bulunduğu grupta 11 puan toplayarak gruptan lider olarak çıkmayı başardı. La Liga’da ise son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Yarasalar, geçtiğimiz hafta Mestella’da konuk ettiği Atletico Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Üstelik 2 kez geriye düştükleri maçta pes etmeyip 1 puan almayı başardılar. Son 16 turunda Atalanta ile karşılaşacak olan Valencia’da eksikler var. Garay, Piccini, Vallejo, Rodrigo ve Coquelin’in sakatlıkları bulunuyor. Savunmadan Gabriel Paulista ise kart cezalısı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.